Kahve falında sırtını okşamak

Kahve falında sırtını okşamak onun zamanını çalacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında sırtını okşamak gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirmenize yardım edebilecek grup aktivitelerinde yer alabilirsiniz.

Kahve falında sırtını okşamak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında saçı okşamak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ineği okşamak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sadece kendisini düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü okşamak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek başını okşamak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin yüzünü okşamak inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir