AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtını çevirmek

Kahve falında sırtını çevirmek

Kahve falında sırtını çevirmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtını çevirmek gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalara veya hayal kırıklıklarına açıksınız.

Kahve falında sırtını çevirmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına alamet eder.

Kahve falında birine sırt çevirmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında sırt çevirmek makamının sürekli yükseleceğine, hayallerinin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında arkasından iş çevirmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında taksi çevirmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kına çevirmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında birini çevirmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında altını paraya çevirmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir