AnaSayfa / Genel / Kahve falında altını paraya çevirmek

Kahve falında altını paraya çevirmek

Kahve falında altını paraya çevirmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yüksek makamlara geleceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, dertlerinden arınacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında altını paraya çevirmek gördüyseniz:

  • İlişkileri yenileme ihtiyacı duyabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir veya yeni çevrelere girebilirsiniz.

Kahve falında parayı altına çevirmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, çocuklarının fazla olacağına işarettir.

Kahve falında altını paraya çevirmek uzun uzun dalıp gideceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında verilen parayı geri çevirmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına inanılır.

Kahve falında parayı geri çevirmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında arabayı ters çevirmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kına çevirmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin yüz çevirdiğini görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında yüz çevirmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir