AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sırt çevirmek

Kahve falında birine sırt çevirmek

Kahve falında birine sırt çevirmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine sırt çevirmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Kahve falında sırt çevirmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine sırt çevirmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sırtını çevirmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafa çevirmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek çevirmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yeni adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında fırıldak çevirmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında taksi çevirmek hayatının afiyette geçeceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kitap sayfası çevirmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, zorlukların geride kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir