AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına çevirmek

Kahve falında kına çevirmek

Kahve falında kına çevirmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, işlerin yolunda gideceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında kına çevirmek gördüyseniz:

  • Farklı iş veya konularla ilgilenebilir, farklı yöntemler deneyebilir veya size ilham veren seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında kına çevirmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, üzüntünden sağlığından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardağı ters çevirmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafa çevirmek rakiplerine karşı fark atacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında direksiyon çevirmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı çevirmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü çevirmek gelirinin de garanti altında olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtını çevirmek başına uğursuz olayların geleceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında altını paraya çevirmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir