AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çevirmek

Kahve falında birini çevirmek

Kahve falında birini çevirmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında birini çevirmek gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirmekte tereddütünüz olmamalıdır.

Kahve falında arkasından iş çevirmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtını çevirmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işarettir.

Kahve falında direksiyon çevirmek korkularının sona ereceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında topaç çevirmek manevi olarak huzur içinde olacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kına çevirmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, yüzüne kan geleceğine işaret eder.

Kahve falında rüşveti geri çevirmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayı ters çevirmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına rivayet eder.

Kahve falında film çevirdiğini görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir