AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından vurulmak

Kahve falında sırtından vurulmak

Kahve falında sırtından vurulmak yaşam standartlarının yükseleceğine, kötü yola sapmayacağına, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, yanlış anlaşılacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından vurulmak gördüyseniz:

  • Çıkacağınız yolculuklarda yaratıcı fikirlerinizi kullanma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından vurulduğunu görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından iğne vurulmak rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından silahla vurulmak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kalben çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek çok kötü günler geçirileceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir