AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından vurulduğunu görmek

Kahve falında sırtından vurulduğunu görmek

Kahve falında sırtından vurulduğunu görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, ağız tadının bozulmayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin diğer yollarına konsantre olarak daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.

Kahve falında sırttan silahla vurulmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından iğne vurulmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtımdan vurulmak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulmak kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı kaynakların tükeneceğine yorulur.

Kahve falında silahla sırtından vurulduğunu görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir