AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu görmek

Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu görmek

Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına inanılır.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine delalettir.

Kahve falında tüfekle vurulmak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında taramalı tüfekle vurulmak endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüfekle vurulduğunu görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin tüfekle vurulduğunu görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında başından tüfekle vurulmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında pompalı tüfekle vurulmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir