AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla sırtından vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla sırtından vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla sırtından vurulduğunu görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, onun istediği yoldan gideceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında silahla sırtından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, aşk hayatınız veya finansal büyüme sağlayacak konularda sizi doğru yönlendirecekler.

Kahve falında silahla sırtından vurulduğunu görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, kısmetinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırttan silahla vurulmak verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında sırtından silahla vurulmak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtından silahla vurulduğunu görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına alamet eder.

Kahve falında silahla sırtından vurulmak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, ekmeğin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalettir.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir