AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından tüfekle vurulmak

Kahve falında sırtından tüfekle vurulmak

Kahve falında sırtından tüfekle vurulmak aile içinde de bereketin artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, iş öğreneceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek ne varsa işleme koyabilirsiniz.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, birçok kişiye yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin tüfekle vurulduğunu görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında taramalı tüfekle vurulmak ister istemez başının belaya gireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tüfekle vurulduğunu görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, doğru kararların alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tüfekle vurulmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına işarettir.

Kahve falında pompalı tüfekle vurulmak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başından tüfekle vurulmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir