AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının kesildiğini görmek

Kahve falında başkasının kesildiğini görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, insanlara olan güvenin artacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, rızkın ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kesildiğini gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Kahve falında kedi kesildiğini görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına işarettir.

Kahve falında suların kesildiğini görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin saçının kesildiğini görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşlarının kesildiğini görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında hayvan kesildiğini görmek bolluk içinde yaşamaya, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bacak kesilmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafamın kesildiğini görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın kesildiğini görmek hanesine güneş doğacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir