AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimseyi sırtında taşımak

Kahve falında bir kimseyi sırtında taşımak

Kahve falında bir kimseyi sırtında taşımak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında bir kimseyi sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkabilecek karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında bir kimseyi sırtında taşımak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işarettir.

Kahve falında sırtında ot taşımak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi sırtında taşımak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği sırtında taşımak büyük sorunların yaşanacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi sırtta taşımak kurulu düzeninin olacağına, dertlerin sonlanacağına işarettir.

Kahve falında kocasını sırtında taşımak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşini sırtında taşımak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir