AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında ot taşımak

Kahve falında sırtında ot taşımak

Kahve falında sırtında ot taşımak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında sırtında ot taşımak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Kahve falında sırtında ot taşımak haklılığının anlaşılacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında yaşlı kadın taşımak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hanımını sırtında taşımak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hem de sevdiklerinin olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş anneyi sırtında taşımak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sırtında taşımak değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında sırtında yorgan taşımak herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işarettir.

Kahve falında sırtında koyun taşımak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir