AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında çuval taşımak

Kahve falında sırtında çuval taşımak

Kahve falında sırtında çuval taşımak hayır işlerinden geri kalmayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında sırtında çuval taşımak gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız parasal kazanç anlamına gelebilir.

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sırtında çuval taşımak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtına çuval almak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında çuval görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında fındık çuvalı taşımak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet eder.

Kahve falında çuvalla kum taşımak tartışmalı bir işe girileceğine, ismini herkese duyuracağına alamet eder.

Kahve falında çuvalla ekmek taşımak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir