AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında kıl görmek

Kahve falında sırtında kıl görmek

Kahve falında sırtında kıl görmek zararın gittikçe daha da artacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, adım atarken çok zorlanacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında kıl gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında sırtı kıllı görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine yorulur.

Kahve falında sırtını kıllı görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında sırta kıl görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta kıl görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kıllı sırt görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kendi sırtını kıllı görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında kıllar görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sırtında kıl görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir