AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırta kıl görmek

Kahve falında sırta kıl görmek

Kahve falında sırta kıl görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırta kıl gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmamanız veya sözlerinizin arkasında durmamanız sorun yaratabilir.

Kahve falında sırtta kıl görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sırtından kıl koparmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtı kıllanmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine inanılır.

Kahve falında sırtta kıl çıktığını görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında sırtında kıl olduğunu görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırta kıl görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıllı sırt görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sırtında kıl görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, tecrübelerini aktaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir