AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi sırtını kıllı görmek

Kahve falında kendi sırtını kıllı görmek

Kahve falında kendi sırtını kıllı görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hak yolunu bulacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine delalettir.

Kahve falında kendi sırtını kıllı gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında sırtını kıllı görmek yeni çalışmalar yapılacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadının sırtını kıllı görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sırtında kıl görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına inanılır.

Kahve falında kıllı kadın sırtı görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtı kıllı bebek görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Kahve falında sırtında kıl olduğunu görmek elinin de bolluk göreceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında sırtta kıl çıktığını görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sırtında kıl görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir