AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta kıl görmek

Kahve falında sırtta kıl görmek

Kahve falında sırtta kıl görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında sırtta kıl gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bir fırsat yeteneklerinizi farklı şekilde kullanabilmeniz için olanak yaratabilir.

Kahve falında sırtta kıl görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, hayatını yoluna sokacağına inanılır.

Kahve falında sırtında kıl çıktığını görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına yorulur.

Kahve falında kıllı kadın sırtı görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında kıl olduğunu görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında kıl görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtından kıl koparmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtı kıllı bebek görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Kahve falında sırtı kıllı görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir