AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtı kıllı görmek

Kahve falında sırtı kıllı görmek

Kahve falında sırtı kıllı görmek yenileceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtı kıllı gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne doğru ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında sırtın kıllandığını görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının sırtını kıllı görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sırtında kıl görmek işinin gücünün de rast gideceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtta kıl görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sırtında kıl olduğunu görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtı kıllı görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında kıllar görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine yorulur.

Kahve falında sırtının kıllandığını görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir