AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sırtında kıl görmek

Kahve falında birinin sırtında kıl görmek

Kahve falında birinin sırtında kıl görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sırtında kıl gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında başkasının sırtında kıl görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında sırtta kıl görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sırtında kıl görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının sırtını kıllı görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtı kıllı bebek görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıllı sırt görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, fakirlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtını kıllı görmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının sırtında kıl görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir