AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı sırt görmek

Kahve falında kıllı sırt görmek

Kahve falında kıllı sırt görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıllı sırt gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, hissedeceğiniz ani kıvılcımları aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında başkasının sırtında kıl görmek rızkının çoğalacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında sırtında kıllar görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtı kıllanmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında kıl görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında kıllı kadın sırtı görmek kişinin fakirleşeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kıllı sırt görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtı kıllı bebek görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında sırtını kıllı görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir