AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtını kıllı görmek

Kahve falında sırtını kıllı görmek

Kahve falında sırtını kıllı görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sorunların kalmayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtını kıllı gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var.

Kahve falında sırtı kıllı bebek görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtı kıllı görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtının kıllandığını görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıllı sırt görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtta kıl görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtta kıl çıktığını görmek fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, her zaman kötülük için çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının sırtını kıllı görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine inanılır.

Kahve falında sırtından kıl koparmak şöhret elde edeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir