AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında kan görmek

Kahve falında sırtında kan görmek

Kahve falında sırtında kan görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, sevinç dolu haberler alacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtında kan gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen, sınırlayan ya da yavaşlatan kişi, ilişki veya işleri hayatınızda belli bir konuma yerleştirerek, sizi bir daha aynı şekilde etkilemelerine izin vermeyeceksiniz.

Kahve falında sırtında kan görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından kan aktığını görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işaret eder.

Kahve falında sırtından kan aldırmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yanlış kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtını kaşıtmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işarettir.

Kahve falında birinin sırtında sivilce görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına inanılır.

Kahve falında sırtı yanmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Kahve falında sırtında eşya taşımak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtına çanta takmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir