AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında eşya taşımak

Kahve falında sırtında eşya taşımak

Kahve falında sırtında eşya taşımak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine inanılır.

Kahve falında sırtında eşya taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri beklenmedik jestlerinizle şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında sırtında eşya taşımak başarılarının katlanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında kapı taşımak aydınlık bir yola çıkılacağına, kem gözlere geleceğine delalettir.

Kahve falında birini sırtında taşımak rahatının her zaman yerinde olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında sandalye taşımak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi sırtında taşımak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında anne sırtında taşımak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine yorulur.

Kahve falında bir kızı sırtında taşımak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında babayı sırtında taşımak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, ekmek ve dünya malı alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir