AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından kan aldırmak

Kahve falında sırtından kan aldırmak

Kahve falında sırtından kan aldırmak zorlukların bir anda biteceğine, heveslerin söneceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı işlere imza atacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından kan aldırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında sırtından kan aldırmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmaktan kan aldırmak içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında başından kan aldırmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında doktora kan aldırmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında koldan kan aldırmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağından kan aldırmak hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, sıkıntılarını atacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının kan aldırdığını görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çok büyük borçlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan kan aldırmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kazancının da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir