AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıyı sırtına almak

Kahve falında halıyı sırtına almak

Kahve falında halıyı sırtına almak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, güzelliklerle dolacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hikmet sahibi olacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halıyı sırtına almak gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler istediğiniz veya beklediğiniz şekilde olmayabilir.

Kahve falında halıyı sırtına almak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında halı taşımak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz halı almak insanları kıracağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında solmuş halı görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına yorulur.

Kahve falında mavi halı yıkamak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında akarsuda halı yıkamak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının halı aldığını görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı altında muska görmek bunun için her gün şükredeceğine, arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir