AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında araba taşımak

Kahve falında sırtında araba taşımak

Kahve falında sırtında araba taşımak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üzüntülü haberler alacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında sırtında araba taşımak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizin ön planda olacak.

Kahve falında sırtında araba taşımak elinde avucunda olanı yitireceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu sırtında taşımak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş anneyi sırtında taşımak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeği sırtında taşımak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı adamı sırtında taşımak kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına yorulur.

Kahve falında sırtında eşya taşımak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında taşımak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, ağız tadının bozulmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir