AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında adam taşımak

Kahve falında sırtında adam taşımak

Kahve falında sırtında adam taşımak umutlarının yarım kalmayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, çok mutsuz olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında adam taşımak gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmalısınız.

Kahve falında sırtında adam taşımak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında sırtta adam taşımak maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında annesini sırtında taşımak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında sırtında annesini taşımak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında kocasını taşımak sorunların kalmayacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını sırtında taşımak yol göstereceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında sırtında su taşımak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü sırtında taşımak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir