AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta adam taşımak

Kahve falında sırtta adam taşımak

Kahve falında sırtta adam taşımak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, kadim dostlar edineceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işaret eder.

Kahve falında sırtta adam taşımak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız.

Kahve falında sırtında adam taşımak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtta adam taşımak mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtta odun taşımak mutlu günlerin yaşanacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında odun taşımak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişiyi sırtında taşımak kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, beklenilen takdiri alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği sırtında taşımak orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini sırtında taşımak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında bebek taşımak hayatına yeni bir yön vereceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir