AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna sildiğini görmek

Kahve falında ayna sildiğini görmek

Kahve falında ayna sildiğini görmek saygın biri olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ayna sildiğini gördüyseniz:

  • Duygusal denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında aynayı silmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayna silmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına işarettir.

Kahve falında ayna sildiğini görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev silmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında isim silmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin cam sildiğini görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hane içine ay doğacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiş silmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında halıları silmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir