AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev silmek

Kahve falında ev silmek

Kahve falında ev silmek duraklama yaşanacağına, vefalı bir insan olacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında ev silmek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında ev duvarı silmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına işarettir.

Kahve falında evi silmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde yerleri silmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev silmek parasal anlamda rahat edeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında ev süpürüp silmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ev temizlemek silmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında ev süpürmek silmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında masanın tozunu silmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir