AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş silmek

Kahve falında çiş silmek

Kahve falında çiş silmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, uzak bir yola gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında çiş silmek gördüyseniz:

  • Olayların nedenlerini kafanıza göre yorumlamanızın yanlış sonuçları olabilir.

Kahve falında çiş silmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret eder.

Kahve falında buzdolabi silmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine inanılır.

Kahve falında cam silmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, bolluk içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında göz makyajı silmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayan birinin gözyaşını silmek onu kendisinden daha çok seveceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı halı silmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ruju silmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında tahta kapı silmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir