AnaSayfa / Genel / Kahve falında isim silmek

Kahve falında isim silmek

Kahve falında isim silmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, geriye doğru gideceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, mevlit okutacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında isim silmek gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında isim silmek yetki sahibi olacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğmamış bebeğe isim koymak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında isimli alyans görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında emine isimli birini görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hüseyin isimli birini görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet eder.

Kahve falında yasin isimli birini görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına tabir olunur.

Kahve falında isim yazısı görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında isimle seslenmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir