AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıları silmek

Kahve falında halıları silmek

Kahve falında halıları silmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında halıları silmek gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kullanabileceğiniz bir alt yapı oluşturabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı halı silmek kötü noktalara geleceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli halı silmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında halı sildiğini görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında köpüklü halı silmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, yeni bir yol tutulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil halı silmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz halı silmek güzel huylarını terk edeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında halıları silmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halıyı silmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir