AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya su dökmek

Kahve falında halıya su dökmek

Kahve falında halıya su dökmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halıya su dökmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa ısrarla benimsetmeye çalışmanız aynı baskıyla karşılık görebilir.

Kahve falında halının üstüne su dökmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında halıya su dökmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında halıya çay dökmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında halıya yağ dökmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halıya yemek dökmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında halıya bişey dökmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, hayatın kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında hamamda su dökmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında ayağa su dökmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir