AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla sırtından vurulmak

Kahve falında silahla sırtından vurulmak

Kahve falında silahla sırtından vurulmak iş yerinde çok zarar edileceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, kariyer edineceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine yorulur.

Kahve falında silahla sırtından vurulmak gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında silahla sırtından vurulduğunu görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine inanılır.

Kahve falında silahla sırtından vurulmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından silahla vurulmak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, geçim kaygısı duymayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırttan silahla vurulmak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sırtından silahla vurulduğunu görmek rahatının kaçacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında sırtına vurulduğunu görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında sırtından okla vurulmak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir