AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk gömlek görmek

Kahve falında mor renk gömlek görmek

Kahve falında mor renk gömlek görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor renk gömlek gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir yolculuk ya da olası iş birliklerini ilgilendiren kişilerle yapacağınız konuşmalar halledilmesi gereken işlerin daha kısa sürede hallolmasını sağlayabilir.

Kahve falında mor renk gömlek görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında mor gömlek görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında mor gömlek giymek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renk gömlek görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz renk gömlek görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renk gömlek görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk gömlek görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir