AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor erik toplamak

Kahve falında mor erik toplamak

Kahve falında mor erik toplamak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, insanlara yol göstereceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında mor erik toplamak gördüyseniz:

  • Sanatsal, duygusal veya işle ilgili planlarınız istediğiniz şekilde ilerleyebilir.

Kahve falında mor erik toplamak çok güzel adımlar atılacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında mor erik yemek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında mor erik görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına işaret eder.

Kahve falında büyük erik toplamak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı erik toplamak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah erik toplamak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, hem eğleneceğine işarettir.

Kahve falında dalından yeşil erik toplamak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil erik toplamak ruhen ve bedenen yenileneceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir