AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuğunun kesildiğini görmek

Kahve falında topuğunun kesildiğini görmek

Kahve falında topuğunun kesildiğini görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, gelirinin çoğalacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, gelirinin artacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında topuğunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Seyahatler veya kısa yolculuklar sizi yeni bir yöne yönlendirebilir.

Kahve falında topuklarının kesildiğini görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına delalettir.

Kahve falında topuğunun kesildiğini görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına inanılır.

Kahve falında topuklu ayakkabı çalmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında gri topuklu ayakkabı görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında lacivert topuklu ayakkabı görmek elindekileri de alıp götüreceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına yorulur.

Kahve falında topuklu terlik giymek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir