AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş kesilmek

Kahve falında taş kesilmek

Kahve falında taş kesilmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş kesilmek gördüyseniz:

  • Devam eden bir ilişkiniz varsa size bazı olumsuz şeyler söyleyebilirler.

Kahve falında taş kesilmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz kesildiğini görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kellesinin kesildiğini görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek kesildiğini görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının kesildiğini görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine yorulur.

Kahve falında kaşlarının kesildiğini görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ağrı kesici vermek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakal kesilmesini görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir