AnaSayfa / Genel / Kahve falında atı sırtında taşımak

Kahve falında atı sırtında taşımak

Kahve falında atı sırtında taşımak onların mutlu haberlerini alacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki veya farklı kültürlerden gelen kişilerle problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında atı sırtında taşımak hileli bir işle karşılaşılacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşini sırtında taşımak ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında kapı taşımak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtta yük taşımak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında yatak taşımak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babayı sırtta taşımak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasını sırtında taşımak dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir