AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı sırtında taşımak

Kahve falında kızı sırtında taşımak

Kahve falında kızı sırtında taşımak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, tamamen içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Başarmak için öncelikle başlamak veya işin içinde yer almak gerekiyor.

Kahve falında kızı sırtında taşımak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine yorulur.

Kahve falında kızını sırtında taşımak fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızı sırtında taşımak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı yorulur.

Kahve falında sevdiği kızı sırtında taşımak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kardeşi sırtında taşımak hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırta taşımak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı birini sırtında taşımak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir