AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta taşımak

Kahve falında sırtta taşımak

Kahve falında sırtta taşımak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında sırtta taşımak gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya bir süredir görmediğiniz bir kişiyle yapacağınız görüşme size iyi gelebilir.

Kahve falında başkasını sırtında taşımak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine işarettir.

Kahve falında sırtında ot taşımak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında sırtında kadın taşımak yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü sırtında taşımak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği sırtında taşımak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında ekmek taşımak her şeyi kuralına göre yapacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanı sırtında taşımak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen anneyi sırtında taşımak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir