AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön sırada oturmak

Kahve falında ön sırada oturmak

Kahve falında ön sırada oturmak ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ön sırada oturmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Kahve falında ön sırada oturmak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulda sırada oturmak hayatının adeta cennete döneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en arka sırada oturmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırada oturmak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine alamet eder.

Kahve falında sınıfta sırada oturmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet eder.

Kahve falında sırat köprüsünden geçtiğini görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalet eder.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında sırattan geçmek makbul olan mallara kavuşacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir