AnaSayfa / Genel / Kahve falında sir ağda görmek

Kahve falında sir ağda görmek

Kahve falında sir ağda görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına inanılır.

Kahve falında sir ağda gördüyseniz:

  • Başarılarınızla da kendinizi çevrenize karşı kanıtladığınızı düşünebilirsiniz.

Kahve falında sir ağda yapmak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında sir ağda görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında kendine ağda yapmak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına inanılır.

Kahve falında birisine ağda yapmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağda balık görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına inanılır.

Kahve falında bacağa ağda yaptırmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ağda yaptığını görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret eder.

Kahve falında ağda yapıldığını görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir