AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine ağda yapmak

Kahve falında birisine ağda yapmak

Kahve falında birisine ağda yapmak muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine inanılır.

Kahve falında birisine ağda yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler veya sis perdesi dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında arkadaşına ağda yapmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bacaklarına ağda yapmak evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü ağda yapmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, evliliğinde mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine ağda yapmak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine ağda yapmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna ağda yapmak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağına ağda yapmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğe ağda yapmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir