AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağda balık görmek

Kahve falında ağda balık görmek

Kahve falında ağda balık görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, terslik yaşayacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağda balık gördüyseniz:

  • Artık çok fazla önem taşımayan ya da eski özelliğini yitirmiş ilişkilerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında ağda balık görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağdayla bacak almak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağına ağda yaptığını görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, gelirinin de garanti altında olacağına alamet eder.

Kahve falında kola ağda yaptırmak üzüleceğine ve kırılacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağda yapanı görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuaförde ağda yaptırmak dertlerine derman arayacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber yorulur.

Kahve falında erkeğe ağda yaptırmak masraflarının azalacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına işaret eder.

Kahve falında özel bölgeye ağda yapmak içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir