AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağda yapıldığını görmek

Kahve falında ağda yapıldığını görmek

Kahve falında ağda yapıldığını görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, malın bereketinin artmasına, hayırlı bazı adımlar atacağına, barış için adım atacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında ağda yapıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla değişik olaylar yaşıyabilirsiniz.

Kahve falında ağda yapıldığını görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına işaret eder.

Kahve falında kuaförde ağda yaptırmak ünleneceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalettir.

Kahve falında erkeğe ağda yaptırmak iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, anne babaya müjde verileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına ağda yapmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sir ağda yapmak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine yorulur.

Kahve falında ağda yapan birini görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında bacağa ağda yaptırmak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağda yapanı görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir