AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine ağda yapmak

Kahve falında kendine ağda yapmak

Kahve falında kendine ağda yapmak işlerinin karışacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, cesaretinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kendine ağda yapmak gördüyseniz:

  • Olup biten şeyleri anlamakta zorlanabilir veya şaşırtıcı olayları izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bacağına ağda yapmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kola ağda yapmak çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklara ağda yapmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğe ağda yapmak sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, böylelikle yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında özel bölgeye ağda yapmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarına ağda yapmak manevi olarak da yıpranacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında genital bölgeye ağda yapmak hikmet sahibi olacağına, elinin kolunun bağlanacağına yorulur.

Kahve falında yüze ağda yapmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir